Barevný říjen

Barevný říjen

Tvoříme, procházíme se, hrajeme si a už ve školce spinkáme

Říjen nám přinesl chladné počasí,

ale i první odvážlivce, kteří už začali ve školce spinkat. Anežka, Kili i Alánek to zvládají na jedničku. Jsme na ně moc pyšní !!!!!!!!!

A jak se jinak máme? Máme se moc dobře. Teta Ivetka nám chystá přenádherné svačinky, hrajeme růžné hry a učíme se písničky a říkanky. Nyní se učíme Jaro, léto, podzim, zima a Polámal se mraveneček. Sice nás ohrožují všelijaké bacily, ale my se nedáme :).

Děkujeme tatínkovi našeho Toníka za obrovskou pomoc s webem....ode dneška už nebudeme na fotkách vzhůru nohama (pevně doufáme).

Také chodíme na procházky a sbíráme barevné listy, ze kterých vyrábíme ježky, kteří nám lezou za okny. Udělali jsme si novou podzimní výzdobu - věnec - ze šišek, šípku, žaludů, kaštanů a ořechů. A velkéééé překvapení pro všechny....podařilo se nám vyrobit kouzelné podzimní lucerničky, které si můžete prohlédout ve fotkách.  A náš kamarád Pepík daroval do školky skvělou motorku a my mu MOC děkujeme.

Užívejte si padání listí stejně jako my,  Bobříci. Páááááá

 

Fotogalerie

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto