Podzim v plném proudu

Podzim v plném proudu

Pojďme si všichni hrát, pojďme podzim přivítat!

V říjnu k nám přišlo ještě pár nových dětí. Spolu s nimi k nám přibyla do týmu i bezvadná teta Šárka, která nám ukázala úplně nové tanečky a básničky.

Hodně jsme s dětmi mluvili o změnách, které v přírodě na podzim nastávají. Poznávali jsme život rostlinek, stromů, zvířátek a dle toho i tematicky tvořili především z přírodních materiálů. S tím se pojila i témata pohádek, které jsme na "dobrou noc" při odpoledním spinkání s tetami vyprávěly.

S podzimem k nám zavítal do školky i náš nový školkový skřítek - Gugo (můžete vidět ve fotogalerii) - se kterým se učíme lépe samoobslužné činnosti (úklid, mytí rukou aj.).

Se skřítkem k nám přišlo do skupinky mnoho hraček, které děti postupně prozkoumávají. Za mnoho hraček vděčíme i některým maminkám z Prahy a okolí, které nám je věnovaly a tetě Pétě, která nám je pomohla přivézt.

V polovině měsíce jsme si také udělali pěší výlet ke kostelu až a náměstí Jiřího z Poděbrad (viz fotogalerie).

 

Fotogalerie

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto